Vendégkönyv

Üdvözlöm!

Kérem osszák meg véleményüket termékeinkkel kapcsolatban.

Köszönettel:

Czímer Hús Kft.

Add guestbook entry

Refresh Type the characters you see in this picture.
Gépelje be a képen látható karaktereket, ha nem tuja kiolvasni azokat, akkor kattintson a küldés gombra és új kép generálódik. Nem kis/nagy betű érzékeny.
Daróczy Úr

Kedves Valter, nekem az a zavaros, hogy magácska ilyen aranyos. Szerencsés-e ez a vendégkönyv opció, tán nem ettél még elég kolbit picifiú? Kanszagú é, vagy szennyezett, maga kérdi még, ki minden hurkát bekebelezett?! :-))

Kedves Wirth Tamás

Természetesen lesz internetes rendelés, csak rá teccik kattintani a husira a weblapon, utána egy boritékba be teccik tenni a készpénzt a maga címével és már jön is házhoz a disznótoros!! Maga annyira aranyos lehet, Tamást! Sok sikert kívánok Önnek az életben! ;)

Köles Jánosné

Finom vót a husika! Ettem ett kisz teppertöt, zsirt es börikét is. Ojan jo volt. Köszönöm!

Albertfalvainé Mézdaráló Borbála

Üdv!

Szertnék rendelni holnapra 15 kg disznósajtot. Természetesen készülni fogok készpénzzel, mert miért is használnék bankkártyát 2018-ban??!! Használja azt a büdös kanszagú Nyugat-Európa! Itt Magyarországon fizessünk csak a készpénzzel, egyen mindenki disznóhúst-hiszen az az egészséges- és maradjon csak a kanszag!! Így minden rendben lesz! Gratulàálok az üzlethez! Puszi, Borbála néni

EdwardVor

金合發線上娛樂城 http://online-entertainment-city.com/

Daróczy Valter

bocs nekem kicsit zavaros ez vendégkönyv, ki a büdös? ki a kanszagú? szerencsésebb volna ha nem volna ez a vendégkönyv opció, mert elég gusztustalan az egész téma, mit keres itt a lejárt, szennyezett cucc? mi köze a Fény utcának ehhez? tök mindegy, ez az egész, csak árt a boltnak..... szerintem

blikk

Budapest - Több mint 3,2 tonna lejárt szavatosságú, jelöletlen, penészes, erősen szennyezett és szabálytalanul előállított hústermék megsemmisítését rendelte el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Fény utcai piacon, és a hibák kijavításáig felfüggesztette az üzlet működését. forrás: blikk

kanszag

---------_________=======faszom, meguntam..
---------_________=======

kanszagú húsú Patakfalvi Endre

Patakfalvi Endre te kedves voltál az eladókkal? üdv., Privát hentes

kanszagú hús

kérem a figyelmetlen weboldal üzemeltetőt, vagy rendszergazdát, hogy szüntesse meg ezt a publikus chat-felületet, mivel nemzetbiztonsági kockázata van, illetve a GDPR alapelveinek sem felel meg. Továbbá tájékoztassa a weboldal olvasóit, hogy mi az a kanszagú hús.

köszönettel:
Patakfalvi Endre
180cm x 100 kg

Patakfalvi Endre

Kedves Patakfalvi Endre, amikor a sorban állt, akkor kért is valamit, vagy várta a csodát Patakfalvi Úr??

Viktor

Jó napot kívánok!Érdeklôdni szeretnék, hogy a mai napon hány órától lesz krumplis tészta. Ott helyben fogyasztanám el és kérnék még mellé másfél kiló disznósajtot. Elôre is nagyon köszönöm!

wirth tamás

Üdvözletem!

Internetes rendelés lesz a közeljövőben?

Endre

Tisztelt Cég,
vannak bizonyos dolgok, amiket akkor is be kell tartani, ha adott esetben az áru, vagy a minőség egyébként megfelelő lenne, ez pedig a kiszolgálás minősége és sorrendje.
Ma (17.12.21) bementem volna némi sült ezt-azt vásárolni. Teljesen kaotikus volt, amit bent tapasztaltam, fogalmam sem volt, hogy hova kéne állnom, nehogy véletlenül valaki elé tolakodjak. Kérdésemre megkaptam a választ és vártam a készételeknél. A "kedves" eladóval az ottlétem alatt mintegy húsz alkalommal váltottunk szemkontaktust, 180 centivel és 100 kilóval amúgy sem vagyok "észrevehetetlen". Először kiszolgált valakit a hátam mögül, akit ismert és egy hosszú listával érkezett, ami amúgy már részben össze volt készítve, de azért még rendelt ezt-azt. Utána befutott egy szállító, akinek papírokat bélyegzett, aláírt, kicsit jópofáskodtak, majd szállító elment. Ezek után a fél perce odaért akárkikkel kezdett foglalkozni és amikor kicsit köhintettem (igazolva a jelenlétemet) megint rám nézett, utána visszafordult. Ezek után elindultam kifelé, az ajtóig kísért a tekintetével. Nem tudom mit gondolt rólam, legkevésbé sem hasonlítok szobanövényhez és vágóállathoz sem, de eszébe nem jutott megkérdezni, hogy talán akarok valamit? Ha a családias hangulat azt jelenti, hogy leszarják azt, aki nem naponta jár be önökhöz Bp-ről, hanem évente 1-2 alkalommal és csak az utca túloldaláról, akkor köszönöm szépen nem kérek belőle. Nyilván nem az én vásárlásaim miatt dübörög a biznisz, de ha ez a hozzáállás, akkor szerintem kinyitni is szükségtelen. Egyszerűen írják ki, hogy privát hentes és akkor nem esek bele abba a tévedésbe, hogy mégegyszer betegyem a lábam önökhöz.
Üdvözlettel: Patakfalvi Endre

Dengyel Iván

NINCS KARÁCSONY CZIMER NÉLKŰL

admin

Kedves Huszár Jánosné
Látogasson meg minket üzletünkben ott minden ár fel van tüntetve.
A véres hurkánk zsemlés a májas zsemlés és rizses.
Köszönettel
Czimer Szilvia

admin

Kedves Fülöp Dénes
Paraszt kolbászt gyártunk csípős és csemege változatban.
Köszönettel
Czimer Szilvia

Fülöp Dénes

T. Czimer Hús,
Azt kérdezném, hogy lángolt kolbászt árulnak?

Huszár Jánosné

A termékeket megtaláltam de hiányolom az árát,kérem az árú árát is feltüntetni. Tisztelettel: Huszár Jánosné
Hurka, debreceni, virsli, húskenyér, sertés lábszár, marha lábszár,
a hurka rizses?

Béli Héja

Holnap mi is jönnénk ebédelni! Palóclevest és dagadót kérünk. Nyolcvanketten leszünk! Üdv, Bélike